Login form
Sorry, User can NOT register!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Politika zaštite osobnih podataka

NekretnineOsijek”

obrt za poslovanje nekretninama

vl. Domagoj Brljačić

Osijek, Trg A. Starčevića 10

OIB: 35890322227

Voditelji zbirke osobnih podataka prikupljenih u osobnom kontaktu ili preko internet stranice http://www.nekretnineosijek.com je agencija za nekretnine; ”NekretnineOsijek”, obrt za poslovanje nekretninama, vl. Domagoj Brljačić, Osijek, Trg A. Starčevića 10, OIB: 35890322227, kao voditelj zbirke (u nastavku: voditelj zbirke).

Vaše osobne podatke prikupljamo samo ukoliko se sami odlučite da nam ih date, kao i u svrhu ispunjenja obveza iz ugovora o posredovanju. Davanjem podataka dajete i suglasnost da voditelj zbirke osobnih podataka vaše osobne podatke i informacije čuva, obrađuju i koriste za slijedeće namjene: komuniciranje s vama, statistička obrada, obrada u svrhu kupnje, prodaje, najma, zakupa ili bilo kojeg drugog prometa nekretnina, slanje ponuda u svezi nekretnina za koje ste iskazali interes te telefonskog, pisanog i/ili elektronskog komuniciranja.

U svrhu pružanja usluga, a u skladu s vašom suglasnošću, vaše osobne podatke možemo davati i nekom od naših ugovornih izvršitelja obrade osobnih podataka, zbog čega s vama u kontakt može doći i neka od tih osoba, kao i državnim tijelima, temeljem zakonom propisane obveze o dostavi podataka. Osim prethodno navedenih osoba, vaše osobne podatke nećemo davati nijednoj trećoj osobi.

Vaše osobne podatke obrađujemo sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Obrada znači prikupljanje, čuvanje ili spajanje podataka u zbirkama osobnih podataka, mijenjanje, upotrebu ili objavljivanje, uključujući i prijenos, izmjenu, blokiranje i brisanje. Vaši osobni podaci čuvat će se i koristiti do vašeg eventualnog pisanog opoziva. Osobni podaci koje nam dajete osobno, putem e-maila i preko ove internet stranice mogu se spajati s vašim osobnim podacima koje smo dobili preko vaših zastupnika ili opunomoćenika. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti suprotno vašoj danoj suglasnosti i/ili suprotno zakonskim obvezama koje voditelj zbirke ima temeljem propisa koji reguliraju njegovo poslovanje.

U vezi sa zaštitom osobnih podataka jamčimo vam da po pitanju njihove zaštite, osiguranja, vođenja evidencije zbirke osobnih podataka i drugih prava te obveza, pružamo sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere potrebne za sigurnu obradu i u cijelosti poštujemo važeće zakonodavstvo koje uređuje zaštitu osobnih podataka.

Pravo na pristup osobnim podacima te informaciju o načinu obrade i brisanja osobnih podataka kao i o povlačenju privole na obradu osobnih podataka moguće je ostvariti pisanim putem na e-mail: ured@nekretnineosijek.com u svakom trenutku.

Kontakt osoba: Domagoj Brljačić, 098/630-665, ured@nekretnineosijek.com

Upoznajemo Vas da u slučaju opravdane sumnje da obrada osobnih podataka nije izvršena transparentno imate pravo prigovora nadležnom nadzornom tijelu-Agenciji za obradu podataka.

Prikupljeni osobni podaci čuvaju se sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.) i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine 42/2018.) te će isti nakon isteka rokova propisanih zakonom, internim aktima ”NekretnineOsijek”, obrt za poslovanje nekretninama, vl. Domagoj Brljačić, Osijek, Trg A. Starčevića 10, OIB: 35890322227, kao voditelj zbirke, biti izbrisani.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.